Mijn verhaal

Studio Comuna is een onderneming van Remco van der Kolk - ontwerper en specialist op het gebied van duurzaam bouwen. Mijn verhaal als zelfstandig ondernemer begint in 2017. Inmiddels heb ik tal van projecten gerealiseerd waarbij het doel altijd is geweest om al mijn passie en liefde voor duurzame en betaalbare architectuur in te brengen. Dat is gelukt door een oog voor detail, mijn eigen bouwervaring, de beproefde houtbouwsystemen waarmee ik werk en door altijd nét dat beetje extra te geven. Ik ontwerp woningen, tiny houses, tuinhuizen, gastenverblijven, recreatiewoningen, mantelzorgwoningen en interieurs voor particulieren en bedrijven. Dat doe ik met een visie - ik geloof dat gebouwen en ruimtes een verbinding met de natuur en een hoge mate van comfort moeten hebben, zodat ze bijdragen aan ieders welzijn. Het doel is om plekken te creëren waar je graag verblijft en waar je de connectie voelt met buiten. Dat wordt bereikt door doordachte ruimtes te realiseren met een aangenaam binnenklimaat, veel natuurlijk daglicht en door het gebruik van ecologische materialen.

Ik geef vrijblijvend advies en ontwerp geheel volgens wens. Dat begint met goed luisteren naar uw wensen en ideeën. Daarna maak ik meerdere ontwerpen op basis van uw beoogde situatie. Ik werk nauw samen met een netwerk van partners, waardoor we een gestroomlijnd proces, de hoogste kwaliteit en een duurzaam eindresultaat garanderen. We beheersen het gehele bouwproces, van ontwerp tot en met realisatie.

De ontwerper

Ik heb een passie voor architectuur waarbij er efficiënt wordt omgegaan met (beperkte) ruimte. Door middel van creatieve oplossingen komen we samen tot een slim ontwerp waarbij een inrichting op meerdere manieren kan worden gebruikt. Ik heb een voorliefde voor Scandinavische architectuur en Nordic Houses. Een duurzaam ontwerp is bij mij de standaard. Ik kom graag langs voor een (digitale) kop koffie of thee om kennis te maken. U bent ook van harte welkom bij mij in de ontwerpstudio in Utrecht.

Hopelijk tot snel!
Remco van der Kolk

+ Ontwerper mét bouwervaring

De bouwers

De aannemers in het netwerk zijn gepassioneerde (hout)bouwers. De houtbouwsystemen waarmee gebouwd wordt, vergen een precisie en handigheid die de professionals hebben verkregen door hun ervaring met de bouwtechniek. De aannemers en ik waarborgen de kwaliteit van elk project en zorgen voor kwaliteit van de bovenste plank. Eén van de partners is mijn eigen aannemersbedrijf Comuna Bouw BV. Andere partners zijn Ferox Bouwsystemen en Bouwbedrijf Verkerk.

Bent u zelf een aannemer of klusbedrijf en geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact op!

+ Comuna Bouw
+ Ferox Bouwsystemen
+ Bouwbedrijf Verkerk
Homepagina Bouwen met hout

Neem vrijblijvend contact op